Nacka Forum

Den som minns Forum Nacka från 1990-talet ser stora skillnader mellan dagens köpcentrum och det som en gång var. Det har helt enkelt hänt en hel del med Nacka Forum och idag så är detta köpcentrum ett av de bästa som finns i Stockholm. Man har satsat en hel del på att skapa en mysig och fräsch inomhusmiljö och butikerna är mycket varierade med ett utbud där man finner allt från elektronik till det senaste inom mode. I detta köpcentrum så kan man verkligen shoppa loss och tar man med sig barnen så finns det alltid något kul för den yngre generationen att ta del av.

Kläder och mode

Man kan kanske säga att det är mode som står i centrum. Det finns ju trots allt så många klädbutiker i Nacka Forum och man kan räkna med populära kedjor såväl som mindre butiker med exklusivt sortiment. Den som är intresserad av mode kan ägna en hel dag i detta köpcentrum för man kan gå från butik till butik och hela tiden upptäcka nya pärlor. Om man kommer ofta så blir man snabbt varse om speciella erbjudanden som gör att man inte behöver betala fullt pris för märkesvaror. Är man bara lite smart så inser man när det är bäst att handla en viss typ av vara. Nacka Forums sortiment är spännande och fullt tillräckligt för den som är kräsen både vad gäller kläder och priser.

Elektronik

Det finns även gott om elektronik i detta köpcentrum. Man kan handla datorer, kameror, TV och allt annat i olika butiker som fokuserar på digital media och de apparater som vi behöver i vardagen. När man ska köpa en större maskin så kan man tjäna på att jämföra priser och se om någon av elektronikbutikerna eventuellt kör med en kampanj så att man kan spara pengar på sitt köp. På Nacka Forums hemsida så kan man alltid få veta lite mer om det som händer just nu, både allmänt i köpcentret och i specifika butiker.

Underhållning och nöje

Det är inte ovanligt med modevisningar och andra shower i Nacka Forums lokaler. Man kör ofta igång med roliga evenemang och det här har man faktiskt gjort sedan shoppingcentret en gång byggdes. Om man är intresserad av mode så ska man inte missa modevisningar och dessutom så kan man ha chansen att träffa kända artister då de dyker upp för att signera skivor och uppträda i Forum Nacka. Aktiviteterna som erbjuds är aktuella så man bör hålla ett öga på nuvarande kalender så att man inte missar nästa attraktion. Om man är nyfiken på det som redan varit så kan man alltid följa köpcentrumet i Nacka på YouTube där de publicerar filmer från tidigare event och händelser. I och med att detta köpcentrum är utformat på ett så luftigt vis så kan man alltid hitta en bra plats för att följa det som pågår mitt i centrum. För barnen så kan 5D filmerna på 5 minuter vara en hit och något att se närmre på.

Mat och dryck

Liksom andra stora köpcentrum så förstår Nacka Forum att man måste erbjuda god mat för att folk ska trivas. Du kan äta lite enklare då du tar en paus från shoppandet eller välja ett lyxigare alternativ när det passar lite bättre. Kontor och affärsverksamheter i närheten drar stor nytta av de olika restauranger som finns på plats och som erbjuder mycket trevliga miljöer för lunchmöten och andra affärsrelaterade matbjudningar. Man kan förstås även köpa mat och ta den med sig eller kanske ordna med catering för att avnjuta delikatesserna hemma eller direkt på kontoret. I Nackas bästa köpcentrum så finns det något för alla smaker och maten är fräsch och hälsosam.