Hur anlita en trappstädningsfirma?

Hur anlita en trappstädningsfirma?

Idag är det mycket vanligt att företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare väljer att anlita en extern leverantör av städservice. Det finns många fördelar med att överlåta städningen till en städfirma, inte minst på grund av att de är experter på vad de gör. En särskilt viktig del av fastigheten att hålla i gott skick är trapphuset. Många människor passerar genom denna del och särskilt under vinterhalvåret tar det inte lång tid innan entrén till hälften är fylld av smuts, slask och grus. Vi vet alla hur avgörande det första intrycket av någonting är, vilket tydligt talar för hur viktig trappstädningen är. Dessutom är det mer sannolikt att personer som passerar genom entrén och trapphuset plockar upp och håller rent efter sig om omgivningen är välskött. På så sätt är skapas en vinn-vinn situation som ökar trivseln i fastigheten.

Hur anlita en trappstädningsfirma?

Det finns mängder av olika leverantörer av städtjänster, varav en del särskilt specialiserar sig på trappstädning, medan andra erbjuder det som en del av paket eller i andra utformningar. Kanske har du kontakter som lovordar en viss städfirma – då kan det vara värt att titta på vad de har att erbjuda. Annars är det enklaste sättet att söka sig fram online för att se vilka aktörer som är verksamma i ditt område, i vårt område Stockholm hittade vi stockholmtrappstädning.se. Fördelen med det senare är att det oftast är väldigt enkelt att begära offerter, varefter du kan jämföra alternativen i lugn och ro. Att göra grundjobbet ordentligt sparar dig tid och energi att använda till annat produktivt.

Kombinerade erbjudanden

Fundera över om det finns tilläggstjänster som kan samordnas med trappstädningen. På så sätt kan det gå att förhandla sig till ett bra erbjudande av kombinerade tjänster. Kanske lönar det sig att byta leverantör helt och hållet, eller så är du bara ute efter en mindre tilläggstjänst. Varför inte till exempel passa på att uppgradera entrémattan till en speciellt tillverkad för ditt företag, för att ge ett professionellt välkomnande till dina besökare. Andra exempel på ytterligare vanliga tjänster är mattservice, golvvård, fönsterputs och annan fastighetsskötsel. Framför dina önskemål och behov till städfirman för att få det bästa alternativet för dig.