Så hittar du bäst abonnemang

Det finns ett abonnemang för alla oavsett om man flitigt använder sin surf eller om man endast använder det sporadiskt. Med många abonnemang på marknaden finns det många faktorer att beakta innan man bestämmer sig för bäst abonnemang. Med ett surfabonnemang kan man enkelt surfa med hjälp av ett simkort. Simkortet går att enkelt att beställa av flera operatörer och är utan behov av bindningstid. Just nu är Hallon ett av de abonnemang som vuxit i popularitet på grund av dess pressade priser, gratis samtal, sms och mms inom Sverige och EU. Utöver det sparas surfmängden till nästkommande månad om den inte används upp. Hallon använder 3s nät och erbjuder ofta rabatterade priser de först kommande månaderna. Vimla kan vara det bästa alternativet för studenten då det är rabatterat de första månaderna, abonnemanget har ingen bindningstid och ger flexibilitet att uppgradera avtalet när som. Halebop är kända för ge sina kunder väldigt god service och support. Priserna är låga och kostar detsamma i Sverige som i EU. Halebop använder dessutom Telias nät som har bäst täckning i hela Sverige.

Surfmängd, täckning och pris – dessa saker ska du se över

Det bästa sättet att hitta ett bra och billigt abonnemang är att hitta ett avtal som uppfyller grundläggande behov. Det som skiljer sig åt mellan olika operatörer är pris, täckning och hastighet samt surfmängden. Fördelar med ett bra abonnemang är att det tillåter uppkoppling via surfplatta, dator och mobil. När man väljer abonnemang är det viktigt att se över vilket behov av surfmängd som finns. Eftersom ett surfabonnemang inte kräver en viss bindningstid kan man enkelt uppgradera mängden surf om det inte är tillräckligt.

Flera billiga operatörer som erbjuder bra abonnemang och bra kundservice är Hallon, Vimla!, Comviq, Halebop, Telia, Telenor, Tele2, Chili, Tre med mera. Samtliga erbjuder abonnemang både med simkort eller 4G-router där man kan välja mellan olika mängder av surf upp till obegränsad surf. Många av dessa abonnemang passar studenter, personen som surfar mycket eller för personen som vill ha ett flexibelt avtal.

Fördelar med ett billigt och trådlöst abonnemang

  • Enkel uppkoppling och surf var som helst, när som helst.
  • Användbart för olika smarta enheter.
  • Billiga priser.
  • Streama musik, podcasts, film med mera.
  • Flesta abonnemang erbjuder gratis samtal, sms och mms inom Sverige och EU.
  • Rabatterade priser för studenter.

Du kanske även gillar