Tretti – vitvaror och hushållsapparater online

Du kan hitta allt på internet och e-handel, men det är ofta som det glöms bort eftersom skönhets- och klädbranschen är så stor. Att köpa vitvaror och hushållsapparater är inte alls lika populärt som att köpa en tröja online, men varför kan man inte riktigt förstå. Det är billigare att köpa till exempel en tvättmaskin på internet och dessutom får man den levererad direkt till hemmet. Tretti.se är ett företag som har koncentrerat sig på e-handel inom vitvaror och hushållsapparater och här kan du köpa allting online och få varan direkt levererad till din dörr. I den här texten berättar vi mer om Tretti, vi påminner även om att använda Tretti rabattkod för att tjäna en rejäl summa på dina köp.

Om Tretti

Via Tretti (www.tretti.se) säljs vitvaror och hushållsapparater till lägre priser än i vanliga butiker. Tack vare att all försäljning sker online istället för i vanliga butiker slipper företaget bland annat höga lokalhyror och dyra kostnader för försäljning, personal, lager och butiksexponering. Och eftersom vi kan hålla låga kostnader leder det i sin tur till lägre priser för dig som kund. Och det låga priset är inte allt! Genom bra samarbeten med ledande leverantörer på marknaden har Tretti ett väldigt brett sortiment med cirka 9000 produkter med hög kvalitet från kända varumärken. Tretti har anlitat så kallade speditörer som är erkända inom sin bransch så att varorna kan laveras till hela landet med en säkerhet att varan kommer fram och att den är hel. Normalt tar leveransen 3-5 dagar och det kostar ingenting. En sådan bra och gratis leverans hittar du inte lätt i andra fysiska butiker!

Tretti är experter på service och kundtjänst

Fler och fler kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är med e-handel. Webbshopen har alltid öppet och här har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. Tretti erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger företaget dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. Du får därmed också tillgång till andras recensioner och kan därmed känna dig säkrare på bättre service. Tretti är mycket intresserade av sina kunders synpunkter, idéer eller förslag till förbättringar. De har även bra kundservice för dem som har frågor eller behöver information. Tretti kommer göra sitt bästa för att deras kunder ska hitta det de letar efter hos dem och hjälper dig i alla steg.

Du kanske även gillar