Äkta löshår i Stockholm

Att använda äkta löshår kommer att ge dig ett helt nytt utseende. Med äkta löshår kan du låta din fantasin och kreativiteten flöda. Du kan be din frisör skapa vackra lockar eller varför inte testa en ny färg? Om du använder äkta löshår i Stockholm kan du föna och färga håret precis som du gör med ditt vanliga hår. Äkta löshår har en helt annan kvalitet än syntetiskt hår. Det trasslar inte in sig och du kan behålla löshåret i flera månader. Så även om det kostar lite mer att sätta in äkta löshår i Stockholm så blir det många gånger billigare på lång sikt eftersom du inte behöver gå till frisören lika ofta.

Äkta löshår från Indien

Många kvinnor i Europa köper löshår som kommer från Indien. Enligt tradition i Indien ska man göra en pilgrimsvandring och donera sitt hår som en symbol för en god gärning. Det är också ett sätt att visa respekt för de religiösa traditioner som finns. När man besöker ett tempel i Indien i samband med dessa pilgrimsfärder så är det en del av ritualen att raka av sig sitt hår. Håren samlas sedan upp och görs rent och förbereds för försäljning.

Vilken färg har äkta löshår?

Syntetiskt och naturligt löshår kan ha helt olika färger. Hår som är obehandlat är ofta mörkare än behandlat hår. Det är viktigt att du noga pratar med din frisör och att ni tillsammans analyserar de olika nyanserna för att komma fram till vilken som passar bäst på dig. Man kan kombinera slingor med olika färg för att få ett naturligt resultat. Du kan också testa en helt ny färg eller välja en färg som ligger nära ditt naturliga hår.

Hur sköter jag äkta löshår?

Det är viktigt att du noga tar hand om ditt äkta löshår i Stockholm. Om du inte vill slita för mycket på löshåret så låt det självtorka, om du vill använda fön så använd inte för stark värme. Man ska helst inte gå och lägga sig med blött hår. Innan du ska tvätta håret så kan du gärna borsta igenom det och separera de olika slingorna så att de inte trasslar till sig. När du ska använda schampo så massera försiktigt in det i håret utan att gnugga. Det är viktigt att skölja noga så att inga schamporester blir kvar i löshåret.