Så hittar du återförsäljare av Clinique

Det finns en rad E-butiker som säljer skönhetsprodukter från Clinique men för många är det viktigt att se, känna och lukta på produkterna innan man bestämmer sig. Att få gå till en butik och få personlig hjälp och service. Det är då man vill hitta sin närmaste återförsäljare – vilket kan ske via företagets hemsida.
Längst ner på Clinique.se finns en länk med texten ”Hitta Butik”. Genom att klicka på den länken kommer man fram till en interaktiv karta som markerar ut alla återförsäljare i Sverige. Här går det att navigera på flera olika sätt.

Använd din plats

Surfar du med mobilen, och har GPS påslagen, kan du klicka på ”Använd din plats”. Genom att mobilen därmed känner av var du befinner dig kommer närmaste återförsäljare av Clinique snabbt visas på kartan.

Postnummer

Ett annat alternativ är att ange postnummer. Därmed utgår kartan från det område där detta postnummer gäller. Ett smidigt sätt att hitta en återförsäljare i den stad man själv inte befinner sig i vilket gör att position via GPS är omöjlig att använda.

När ett postnummer använts visas inte bara den närmaste Clinique-återförsäljaren utan även ett flertal butiker. Dessa markeras på kartan och presenteras under i fallande ordning efter hur långt bort de ligger.
Eftersom butikerna presenteras med namn, adress och telefonnummer är det lätt att kontakta det. En möjlighet är även att klicka på ”Vägbeskrivning” vilket gör att man omdirigeras till Google Maps där gällande butik är utmarkerad. Skriv in varifrån du vill starta din resa, om resan ska ske till fots, cykel eller bil, och tryck sedan enter. Nu visas en karta som kan användas direkt i mobilen via Google Maps alternativt skrivas ut på skrivare och tas med på vägen till butiken.

Navigera på kartan

Håll musen på kartan, håll in CTRL och scrolla sedan med musen. I detta fall kommer en zoomfunktion att aktiveras. Genom att klicka på kartan, hålla nere vänstermusknapp och dra kan kartan centreras till den stad man vill söka butik i. På detta sätt går det att zooma in delar av Sverige och se vilka butiker som finns tillgängliga.

Du kanske även gillar